torstai 2. maaliskuuta 2017

Karaokea ympäri Suomen ja Ruotsin!

Aurinkoinen tervehdys ViihdeSallapilta!

Pitkin alkuvuotta on jo ollut huikea määrä karaoken alkukarsintoja ja lisää on tulossa! ViihdeSallapin järjestämistä alkukarsinnoistahan pääsee jatkoon kolmeen karaoken loppukilpailuun: Kultakurkku karaoke, Suomen Kärkikaraoke ja Kimppakaraoke. Siis yhdellä karsinnalla! No, mitä nämä kolme kisaa sitten ovat? Alla kilpailut pähkinänkuoressa.

KULTAKURKKU KARAOKE:
Kultakurkku karaoke on yksilökilpailu, jossa alkukarsinnoista jatkoon päässeet laulajat kokoontuvat vuosittain kilpailemaan loppukilpailuun voitosta. Alkukarsinnat huipentuvat kaksipäiväiseen semifinaali- ja finaalitapahtumaan, jonne jokainen alkukarsinnoista jatkoon päässyt laulaja saa kutsun. Ensimmäisenä kilpailupäivänä käydään semifinaalin 1. osa, josta jatkoon päässeet jatkavat lauantain semifinaaliin 2. osaan. Lauantai-iltana käydään finaali, jossa palkitaan jokaisen sarjan voittajat.

Kaikissa sarjoissa naiset ja miehet kilpailevat erikseen. Päätöksen sarjavalinnasta tekee laulaja:
alle 30-vuotiaat
30-49-vuotiaat
50-65-vuotiaat
yli 65-vuotiaat

Kultakurkku täyttää vuonna 2017 20 vuotta - juhlitaan isosti Himos Areenalla Jämsässä 6.-7.10.2017!


Kuvaaja: Jaakko Manninen

SUOMEN KÄRKIKARAOKE:
Suomen Kärkikaraoken loppukilpailussa Suomen karaokelaulajien parhaimmisto kokoontuu yhteen mittelemään voitosta kolmessa sarjassa:
- Wanha tanssimusiikki
- Iskelmä
- Nykyiskelmä/pop/rock

Alkukarsinnat huipentuvat kaksipäiväiseen semifinaali- ja finaalitapahtumaan. Ensimmäisenä kilpailupäivänä käydään semifinaalin 1. osa, josta jatkoon päässeet laulajat jatkavat lauantain semifinaalin 2. osaan. Lauantai-iltana käydään finaali, jossa palkitaan jokaisen sarjan voittajat.

Seuraava Suomen Kärkikaraoken loppukilpailu skabaillaan 27.-28.1.2018 Kylpylähotelli Summassaaressa Saarijärvellä.


Kuvaaja: Jaakko Manninen

KIMPPAKARAOKE:
Enää ei tarvitse laulaa yksin! Kimppakaraoke on riemastuttava kokemus, jotain mitä voi kokea yhdessä hyvän porukan kanssa. Kilpailun alkukarsinnoista jatkoon päässeet laulajat kokoontuvat vuosittain kilpailemaan kaksipäiväiseen loppukilpailuun Kimppakaraoken mestaruudesta. Kilpailun nimen mukaisesti lavalle kootaan 2-5 hengen kimppa. Esitykset voivat koostua perinteisen karaoken lisäksi myös vapaamuotoisesta show-esityksestä, vain esiintyjien mielikuvitus on rajana!
Kimpassa tulee olla vähintään yksi alkukarsinnoista jatkoon päässyt laulaja.

Kokoa kimppa ystävistäsi, tuttavistasi tai vaikkapa työkavereistasi ja lähde laulamaan karaokea hyvässä seurassa!

Juuri nyt pyörii siis alkukarsinnat Suomessa ja Ruotsissa näihin kolmeen kilpailuun, joihin jokaisella jatkoon päässeellä on mahdollisuus osallistua. Alkukarsinnat löytyvät ViihdeSallapin www-sivuilta

Tapahtumiinhan voi lähteä myöskin kannustamaan upeita laulajia, vaikkei itse kilpailuun osallistuisikaan. Tapahtumiin on vapaa pääsy ja ohjelmassa on kilpailun lisäksi vuosittain mm. yleisökaraokea, arvontaa, tanssia ja hemmotteluhoitoja. Tekemistä riittää koko viikonlopuksi :) 

Nähdään seuraavan kerran lokakuussa Himoksella! 

Kirjoitus: Katri / Ohjelmatoimisto ViihdeSallap

2 kommenttia:

  1. Oliskohan tuo Kärkikaraoken loppukilpailu sittenkin vasta 2018????? Vaihtoehtoisesti tarvitaan kone joka kääntää ajan kulumaan takaisinpäin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervehdys Timo! Kappas vain, kiitos tarkkaavaisuudesta! Taidetaan täällä vieläkin fiilistellä tämän vuoden Suomen Kärkikaraoken lopputapahtumaa, että menee päivämäärätkin sekaisin ;)

      Poista