keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

JUHLAVUOSI HUIPENTUU LOKAKUUSSA HIMOS AREENALLA JÄMSÄSSÄ!

Suomen itsenäisyydestä on kulunut tänä vuonna 100 vuotta ja Kultakurkku karaoken lopputapahtuma on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Tätä upeaa juhlavuotta pääsemme viettämään lokakuussa 5.-7.10. Himos Areenalla, Jämsässä, kun myös Kultakurkku karaoken lopputapahtuma täyttää 20 vuotta!

Juhlavuoden kunniaksi haluamme tuoda tapahtumaan jotain täysin uutta. Siksi tapahtuman yhteydessä järjestetään juhlakonsertti torstaina 5.10. Torstaille on luvassa mm. mielettömiä musiikkiesityksiä, jotka pitävät sisällään niin vanhempia klassikoita kuin uudempia pop/rock/nykyiskelmä -kipaleita. Kaikkihan tietää, kuinka musiikin voimalla voi vaikuttaa tunteisiin - siksi konsertin kautta haluamme tuoda esille musiikin merkitystä jokaisen arjessa. Esitysten kautta käydään myös läpi musiikin elinkaarta koko Suomen itsenäisien vuosien aikana! Lisäksi ohjelmassa kuullaan mielenkiintoista keskustelua musiikin voimasta paneelikeskustelun merkeissä. 

MITÄ: Kultakurkku karaoken 20-vuotisjuhla & Suomen 100-vuotisjuhla
MISSÄ: Himos Areena, Jämsä
MILLOIN: 5.-7.10.2017


Kenet sinä haluaisit nähdä Himos Areenan lavalla 
esiintymässä sekä paneelikeskustelussa?

Luvassa on siis erittäin mielenkiintoinen ja erilainen musiikkikokemus jokaiselle! Lisätietoja tapahtumasta julkaistaan pian - stay tooned! ;)

Kirjoitus: Katri / Ohjelmatoimisto ViihdeSallap

2 kommenttia:

  1. Markku Uhlbäck ainakin esiintymään! Hän saa ihokarvat pystyyn ja menee laulullaan ihon alle. Mahtava tulkitsija. Paneelikeskustelussa olisi kiva nähdä joku alkuaikojen voittaja kertomassa, miten elämä voiton jälkeen on jatkunut.

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos viestistäsi ja ideasta, oikein hyviä ehdotuksia! Otamme nämä käsittelyyn :) Iso juhla tulossa lokakuussa - lämpimästi tervetuloa!

    VastaaPoista